Gepersonaliseerde mokken

 

Gepersonaliseerde productenWanneer we aan gepersonaliseerde producten denken, denken we gewoonlijk aan filmpersonages, sportpersoonlijkheden en nieuwigheden. Er zijn echter bedrijven die nu verder gaan dan deze definities en hun klanten ongelooflijke diensten aanbieden.

Een veelgebruikt artikel dat nu cadeau wordt gegeven is een mok. Of je nu een beroemdheid bent die ‘s morgens graag koffie drinkt of gewoon een kantoormedewerker die graag geniet van een koud biertje, mokken worden veel meer gewaardeerd dan hun oorspronkelijke doel. Nu krijgen mensen mokken met het hoofd van een superheld, een foto van hun kinderen of een humoristische spreuk. Deze mokken zijn gepersonaliseerd met elke denkbare affaire. Elk geschenk is verlicht voor hun speciale gelegenheid.

Gepersonaliseerde geschenken zijn niet alleen beperkt tot filmfiguren, sportsterren, of nieuwigheid items. Het kan ook gaan over uw favoriete beroep, hobby, of sportteam. Zodra u over alle opgesomde voordelen van een gepersonaliseerde mok nadenkt, bedenkt u waarom u hem nodig hebt.

De beslissing om een gepersonaliseerde mok te krijgen is er niet een die lichtvaardig moet worden genomen. U zult een paar opties moeten onderzoeken om het goed te doen. De mok die u voor uw vriend kiest, moet overeenstemmen met het thema waarvan u weet dat hij of zij het leuk vindt. Hij moet leuk, praktisch en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Iets dat minstens vijf dagen per week gebruikt zal worden, zou ideaal moeten zijn.

Neem de tijd om na te denken over de persoon aan wie je de mok gaat geven. Houd rekening met wat hun stijl zou kunnen zijn. Je weet over hun favoriete films, ze zijn een mysteryshopper, of ze zijn gewoon gefascineerd door vreemde voorwerpen. Zowat elke basis kan worden gedekt. Als je eenmaal een algemeen idee hebt van de stijl van de persoon, kun je beginnen met je zoektocht te beperken.

Als ze alleen in een hotel verblijven of ergens dat geen chique of high-end restaurant heeft, kunt u een eenvoudige print en teken op papier doen. Als je te maken met iemand die verblijft in een meer luxe omgeving, zoals een boetiekhotel, of een Ivy League school of misschien de Hamptons, zou je willen een mok die de klasse van het hotel weerspiegelt te krijgen. In dit geval zou je een gepersonaliseerde onderzetter kunnen maken met de naam van je hotel erop geschreven. Als je op een zakelijke bijeenkomst of een seminar bent, kun je hetzelfde doen, maar als het een bijeenkomst is met veel mensen of het is de avond van de week voor je vriend en zijn vrienden, dan zou je een mok willen die een beetje eleganter is. Iets dat chiquer is, met meer prints, of in een decoratieve stijl die de mok zal verbeteren. Voor iemand die bekend is maar gewoon wat rondhangt, zou iets casual gepast zijn.

Dit zijn kleine dingen die een mok kunnen maken voor die speciale persoon in je leven, of hij nu een filmster is of een gewone man. Of als ze een miljonair en een dienstmeisje zijn. Denk eens aan het effect dat een mok kan hebben, door de daden van de persoon voor wie je hem koopt.