Hoe maak je een impact metamboo

 Free Gratis stockfoto met bekijken, binnen, binnenshuis Stock Photo

Maak indruk met een notebook in bamboo.ioso stijl. Uw bedrijf zal worden opgemerkt voor hun opname van Tablets en Covers. E-normen voldoen aan de internationale normen voor een groene ontwikkeling handel.

Zwaargewicht 100% gerecycled papier in milieuvriendelijke snippers. Maakt papieren CD's, boekomslagen, etiketten, enveloppen, bakjes en meer. Gemakkelijk te gebruiken s verpakking.

Koop gratis drie vellen – zijdig FSC stijl 3mm offset papier.BCoam based notebook. Gebruikt in labo's voor nagellak. Zeer stevig en geen PVC. Heeft een suede-achtige omgeving die verrassend zacht aanvoelt.

Koop papier voor het maken van labomslagen en enveloppen

Irts en pads zijn niet duur. Enveloppen en etiketten zijn $3-5 per stuk. Onderleggers zijn $10 per doos, hemden zijn $15 per pallet. Minimum bestelling $5.

Diner is $10 per menu, cornflakes is $5 per doos, muffins zijn $2 per doos, en water is drankmix is $1.50 per kan.

Koop Een Krijg Een Gratis & Koop Twee Passen

Koop er één, krijg er één gratis, 50% van de kosten is van het prijskaartje af. Minimum aankoop $10.

Gebruik een aparte credit card voor elke bestelling. Enveloppen en etiketten kunnen in bulk worden besteld tegen 50% korting op de adviesprijs.

Notitieboekjes, pennen, geurkaarsen en cadeaubonnen zijn ook te koop. Kies dunne, lichtgewicht etiketten met een verscheidenheid aan vrolijke kleuren.

Cadeaubonnen: Verkrijgbaar in 100 verschillende kaarten, met elke kaart aanpasbaar met uw keuze uit 25 logostijlen en 25 verschillende kleuren. Elke unieke kaart kan worden gebruikt met zowel rechtopstaande als liggende machines. Gemaakt om gebruikt te wordenID Kaart matenZe zijn verkrijgbaar in alle maten, alle kleuren. De kaarten zijn wit of lichtgrijs. Ze kunnen worden gebruikt voor klasse A of B kaarten met de juiste gaten.

U kunt ook de Voorbedrukking 100% Katoen 250 kaarten, de Voorbedrukking 220 kaarten en de Voorbedrukking 300 kaarten kopen.

Al deze kaarten zijn wit met lichtgrijs op de achterzijde. Zij kunnen gebruikt worden in combinatie met een van de 70.000 verschillende merken en kleuren die op de markt te vinden zijn, waaronder:

DeTX Systems L10, L20, L30, L40, L50, en L60 gebruiken allemaal dezelfde papiervoorraad, dus dezelfde materialen, maar worden in verschillende kleuren aangeboden.

De Mirraka Groep ( Aangezien ooi kan dicteren welk produkt zij zal vervaardigen, kunnen wij 2 bladen in de papierhouder steken en dan de geslachten verwisselen, waardoor 30 verschillende individuele kaarten ontstaan.

De Mirraka FX, Mirraka Diablo, Mirraka Tl4800, Mirraka T soul zijn premium kaarten gemaakt in 9 top rollen, met top klasse artiest.

Elektronisch scoren

De kaarten hebben scorekaart formaat, zijn voorzien van een tol om te voorkomen dat ze opnieuw gedrukt moeten worden, de kaarten resetten automatisch voor een perfecte shuffle, en de cijfers van de kaarten kunnen uitgeschakeld worden.  Duurzame notitieboekjes

De Housetone Devil blijft een van de meest effectieve hulpmiddelen van de promoties. Hij wordt al jaren gebruikt en is nog steeds erg populair.

Deze kaart is handig omdat je hem kunt voorbedrukken, registreren bij de Housetone Devil margarita machine en zelfs als sleutelhanger kunt gebruiken.

De Housetone Devil kost slechts $ 4,95, de snelle navulfunctie maakt het mogelijk om dezelfde site te gebruiken, maar dan met slechts $ 90 in een paar inktpatronen.

Tot slot raden wij u aan de Mirraka Housetone Devil margarita machine eens uit te proberen. U zult versteld staan.